29 octombrie, 2013

Targ Handmade organizat la Botosani

In perioada 29noiembrie - 1decembrie 2013 va avea loc la Botosani, in incinta Uvertura Mall prima editie a Targului Handmade .

La eveniment sunt asteptati sa participe micii sau marii botosaneni, pasionati de arta handamade, cei care sunt preocupati de aceste indeletniciri.

Activitatea isi propune sa aduca un element de noutate in peisajul actual al urbei deoarece s-a constat ca exista, la nivelul municipiului, un numar foarte mare de pasionati de arta handmade sub formele ei diverse. Astfel cei care doresc sa-si expuna si sa-si vanda propriile produse confectionate de ei se pot inscrie in perioada 25 octombrie-20 noiembrie la primul targ de handmade din Botosani.Inscrierile se fac trimitand un email la adresa  contact4buzz@gmail.com cu urmatoarele precizari: nume, prenume, virsta, numar de telefon si 2-3 fotografii cu lucrarile realizate. Varsta minima de participare este 10 ani. Selectia participantilor se va face de catre organizator in perioada 21-24 noiembrie, urmand ca pe data de 25 noiembrie cei selectati sa fie contactati in vederea participarii.

Organizator este Asociatia BUZZ MEDIA care s-a evidentiat in Botosani in cadrul mai multor evenimente pe care le-a organizat sau la care a fost partener. Este initiatorul primului ziar scris de copii pentru copii Ziarul Buzz , care se gaseste la chioscurile de ziare la pretul de doar 1 leu. Chiar si eu am fost intervievata de acesti mici reporteri si m-a surprins in mod placut entuziasmul, curiozitatea si cultura lor.    


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu