29 septembrie, 2009

Quilt, patchwork

Primele mele incercari de quilt sau patchwork(lucrari realizate din combinari de materiale) sunt mici ca dimensiune - de tip carte postala sau A T C - . Inca nu indraznesc sa fac quilturi mari , dar incerc; am in lucru abia acum .
M-am apucat de aceasta tehnica- joaca cu peticele - datorita grupului din care fac parte si toate "peticelele" m-au atras in aceasta joaca ; a inceput sa-mi placa mult si doresc sa fac intr-adevar lucrari de arta .

Iata cateva poze a lucrarilor mele:


Ce mi-a mai dat curaj sa ma joc cu peticelele a fost o carte postala facut pt un concurs "antiValentine's day" , postcard care a placut mult organizatorilor. E cardul din mijlocul primului rand. Iata ce scriam atunci pe celalalt blog:


"Acest "mic card destept" a fost participarea mea la concursul "Anti-valentine's day art" ( nu stiu de ce , ideea mi-a venit imediat ! ) Si , intre atatea participari , cardul meu a fost mentionat cu onoare printre cele deosebite. Cardul este realizat din materiale textile folosind tehnica quilt-ului, o noutate pentru mine.Cautati aici ! "


Iata cateva variatiuni pe aceeasi tema


ATC uri
(Artist Trading Cards)


CD rosu
CD rosu clarPhotobucket

CD inflorit
PhotobucketCD alb

Bloc romancuta

Acesta este chiar primul bloc facut de mine pentru a completa un Quilt colectiv.


Quiltul complet: Omagiu Lena Constante il puteti vedea aici .4 comentarii:

 1. foarte dragut...daca iti cer o adresa de id sau un nr de telefon sa imi dai cateva idei,ai fi de acord?

  RăspundețiȘtergere
 2. Dar tu cine esti ?
  Nu raspund la anonimi.

  RăspundețiȘtergere
 3. Buna Aurora!
  Te caut legat de jocul de craciun, te rog sa vii pe blog sa citesti specificarile, si daca nu te-ai razgandit si doresti sa participi - spre ca da- te rog sa-mi trimiti adresa ta postala, pana in data de 11 noiembrie miezul noptii. Multumesc,

  RăspundețiȘtergere
 4. Esti foarte creativa....
  imi place ce faci!

  RăspundețiȘtergere